Marker jeugdband ‘FourS’ in Waterlandse Zaken

Marker jeugdband ‘FourS’ in Waterlandse Zaken

Julius Hermus (10), Ramses Hermus (8), Sam Visser (9), Koen Visser (10) en Suzanne Kaars (9)

Muziek wordt live verzorgd door ‘FourS’ uit Marken

Waterlandse Zaken over ondernemen en erkenning

Zondag 4 maart om 11.30 uur zijn er twee ondernemers uit Monnickendam aan tafel bij Patty de Jong en Bert Schalkwijk. Tina van der Veer, inmiddels twee jaar eigenaresse van Bril en Lens en Julian Oosterloo, die Sako Juweliers 10 jaar geleden heeft overgenomen van zijn vader.

Ondernemen, overname en juist iets nieuws beginnen zijn de zakelijke onderwerpen. Ook aan tafel zit Philine van der Vegte. Zij is schilderes en maakt portretten, stillevens en landschappen. Ook de koeien in de omgeving staan model voor haar ezel. En Frans Bromet, documentairemaker en cameraman met een bedrijf in Ilpendam met zijn kinderen schuift aan
tafel aan. Hij heeft onlangs de Zilveren Nipkowschijf ontvangen voor zijn gehele oeuvre en zijn naam hangt nu aan de Wall of Fame in Beeld en Geluid in Hilversum.

De muziek wordt live verzorgd door een jeugdbandje uit Marken. ‘FourS’, bestaat uit vier jongens en een meisje. Zij schrijven zelf hun nummers. Dit bandje is voortgekomen uit de Popfabriek van de Muziekschool.

De uitzending vindt plaats in Brasserie ‘De Waegh’ in Monnickendam, vanaf 11.30 uur. Het is eerder opgenomen, dus semi-live. Kleding presentatoren zijn wederom geregeld door Boutique Carin (Patty) en Suit Inc (Bert).

Eerdere uitzendingen van Waterlandse Zaken zijn terug te zien op www.WaterlandseZaken.nl.

Bron: Omroep PIM, maandag 26 februari 2018

%d bloggers liken dit: