‘Wijnterfeest’ op Marken wederom een groot succes

‘Wijnterfeest’ op Marken wederom een groot succes

Aan deze culinaire tour deden 213 deelnemers mee

De muziek bij ‘Land en Zeezicht’ werd verzorgd door de Marker band ‘Postman & The Ramblers’

In navolging van zondag 1 oktober 2017 vond afgelopen zondag de zesde editie plaats van ‘Lekker Marken’, getiteld ‘Wijnterfeest’. Aan deze culinaire tour op het schiereiland Marken deden 213 deelnemers mee.

Alle deelnemers hadden een start locatie ontvangen, zodat niet iedereen bij dezelfde plek zou gaan beginnen. Op vertoon van de deelnemerskaart kregen de deelnemers bij zes eetgelegenheden op Marken een heerlijk gerechtje met een bijpassend drankje.

De volgende eetgelegenheden deden mee aan ‘Lekker Marken’:

·        Bistro Cafetaria ‘De Verkeerde Wereld’

·        Brasserie Restaurant ‘De Taanketel’

·        Café Restaurant ‘Land en Zeezicht’

·        Taverne ‘De Visscher’

·        Hotel Restaurant ‘Hof van Marken’

·        Eetcafé ‘Flying Sailer’

Bij een aantal locaties was ook ‘live’ muziek aanwezig, wat de sfeer ten goede kwam. Zelfs de weergoden waren deze middag goed gezind. Zaterdag was het nog ijzig koud, maar vandaag was het een heerlijke middag, met temperaturen die beduidend hogers waren dan zaterdag en een lekker voorjaarszonnetje.

Het evenement begon om 13.00 uur en duurde tot de klok van vijf. De deelnemers hoefden daarna nog niet naar huis. Bij een aantal gelegenheden was er nog een gezellige afterparty. Daar kon een ieder de dag samen evalueren en onder het genot van een borrel en muziek nagenieten van deze dag.

De ‘zomer-editie’ zal worden georganiseerd op zondag 7 oktober aanstaande en de voorverkoop zal starten tijdens de braderie op de Marker Havenfeesten.

  Tijdens deze editie liep de redactie mee, met de crew van Omroep PIM. Omroep PIM maakte niet alleen opnames van het ‘Wijnterfeest’, maar er werden ook interviews afgenomen, welke gebruikt worden tijdens het verkiezingsdebat aanstaande dinsdag in dorpshuis ‘Het Trefpunt’.

Deze diashow vereist JavaScript.

Bron: PepProductions, zondag 4 maart 2018

%d bloggers liken dit: