Gemeente Waterland zoekt een nieuwe BOA

Gemeente Waterland zoekt een nieuwe BOA

Een Buitengewoon OpsporingsAmbtenaar voor 36 uur per week

De uitdaging

Handhaven als het echt niet anders kan, dat is jouw uitdaging. Je vindt het belangrijk door goede informatie te verstrekken en afspraken te maken met de inwoners dat het niet zover komt. Wij hebben in Waterland geen geweldsmiddelen als wapenstok, handboeien  en pepperspray. Jouw belangrijkste wapen is jouw vermogen conflicten en escalatie voor te zijn.  Als BOA ben je tenslotte het visitekaartje van onze gemeente. Maar als er ondanks  jouw pogingen geen verandering in het gedrag van de inwoner optreedt, dan aarzel je niet te handhaven en de daarvoor beschikbare middelen in te zetten
Samen met jouw collega’s lever je een belangrijke bijdrage aan een leefbare samenleving voor iedereen.

Wat vragen wij?

Je hebt een afgeronde MBO opleiding  (niveau 3/4). Je beschikt over een BOA diploma en hebt de noodzakelijke bijscholingen gevolgd.  (domein 1)
Werken op onregelmatige tijden, in het weekend en op feestdagen is voor jou geen probleem.

Competenties

In Waterland zijn belangrijke competenties lef, verbinding en vertrouwen
Specifiek voor deze functie: sociaal vaardig, zorgvuldig handelen, stressbestendig en representativiteit

Wij bieden

Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring. De functie is gekoppeld aan het generieke functieprofiel medewerker BTO A. Dit betekent een salaris van maximaal € 2.729,- (schaal 6) bruto per maand voor 36 uur per week. Daarnaast ontvang je een toelage voor onregelmatige diensten. Voor een minder ervaren kandidaat is aanstelling in de aanlooprang (schaal 5) mogelijk.
Onze arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk en bieden volop kansen voor ontwikkeling. Zo kun je het beste uit jezelf halen.

Vragen?

Natuurlijk kunnen we niet alle informatie kwijt in deze advertentie en heb je mogelijk nog vragen.
Neem dan gerust contact op met Jacko Borst, hoofd van de buitendienst, of Herman Klepper, P&O adviseur, telefoon (0299) 658 585.

Integriteit

Onbesproken gedrag is een voorwaarde om bij ons te kunnen werken. Daarom vragen wij jou een integriteitverklaring te ondertekenen en een verklaring omtrent gedrag te leveren.

Reageren

Stuur een motivatiebrief en CV naar vacature@waterland.nl.
Wij ontvangen graag een motivatiebrief met actueel CV uiterlijk dinsdag 20 maart  2018.
De advertentie is ook te vinden op www.regioflexwerk.nl

In Waterland doet iedereen mee

Waterland wil ook kansen bieden aan mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, zoals bedoeld in de Participatiewet. Indien je behoort tot deze doelgroep en denkt dat je deze functie geheel of deels kunt invullen, vragen we je uitdrukkelijk om te solliciteren. We willen dan samen met jou de mogelijkheden bekijken.

Samen aan de slag voor een mooi Waterland

Waterland en Landsmeer hebben oog voor de ontwikkelingen om zich heen. Daarom worden plannen in hun onderlinge samenhang bekeken en wordt waar nodig gezocht naar samenwerking met andere partijen.
Onze inzet zijn gemeenten waar het goed wonen, leven, werken en recreëren is. Dat betekent behoud van onze voorzieningen, nadruk op sociale en duurzame woningbouw en het ontwikkelen van onze toeristische mogelijkheden op basis van cultuurhistorie en landschap. En dit alles met de nodige financiële realiteitszin. Om de doelen te bereiken willen wij wendbare, flexibele organisaties zijn, die anticiperen op ontwikkelingen. Daarbij stimuleren wij het dragen van verantwoordelijkheid. De deskundigheid van onze medewerkers is immers de kern van onze kwaliteit.

Bron: Gemeente Waterland, vrijdag 9 maart 2018

%d bloggers liken dit: