Meer in kortere tijd voor Waterlandse verenigingen

Meer in kortere tijd voor Waterlandse verenigingen

Team Sportservice en de gemeente Waterland bieden verenigingen de kans om de cursussen van Meer in Kortere Tijd (MKT) te volgen. Op woensdag 26 maart organiseert Team Sportservice Zaanstreek-Waterland een themabijeenkomst waarin zowel de cursus Meer Leden in Kortere Tijd als Meer Vrijwilligers in Kortere tijd worden geïntroduceerd. De bijeenkomst is van 19.30 – 21.00 uur in Sociaal Cultureel Centrum De Bolder, ’t Spil 1 te Monnickendam.

Deze cursussen, die de afgelopen jaren meer dan 1.500 sportverenigingen aan meer leden en vrijwilligers geholpen hebben, wordt door Team Sportservice Zaanstreek-Waterland aangeboden aan haar verenigingen. Bent u benieuwd hoe u uw vereniging aan een overschot aan vrijwilligers kunt helpen? Of hoe u gestructureerd en succesvol nieuwe leden werft? Meld u dan aan voor de themabijeenkomst.

De methode MKT
De sportverenigingen worden bij de MKT methode met vier workshops procesmatig begeleid. Stap voor stap werken we aan het werven en behouden van leden en vrijwilligers. Er is sprake van een gestructureerde aanpak waarbij het de verenigingen gemakkelijk wordt gemaakt. Naast de vele documenten waarmee er gewerkt wordt, worden de verenigingen ook digitaal ondersteund en begeleid tussen de workshops door middel van een e-learningplatform.

Meer informatie of aanmelden

Wil je meer informatie over MKT of je aanmelden? Neem dan contact op met Kelly Tiggelman van Team Sportservice via ktiggelman@teamsportservice.nl of 0299-650560. Ook kan je een kijkje nemen op www.teamsportservice.nl/zaanstreek-waterland.

Bron: Sportservice Zaanstreek-Waterland, maandag 12 maart 2018

%d bloggers liken dit: