Rosalie de Visser doet mee met ‘Miss Teen of Noord-Holland’

Rosalie de Visser doet mee met ‘Miss Teen of Noord-Holland’

Van de 17 finalisten uit Noord-Holland, gaat de winnaar door naar de landelijke finale   Rosalie de Visser uit Marken doet mee met de missverkiezing voor ‘Miss Teen of Noord-Holland’. Vanaf afgelopen zondag, 18 maart, kan er op haar gestemd worden

  (kosten zijn € 1,10 per ontvangen bericht)

Je kan zo vaak stemmen als je wil Tussenstand stemming   LINDA.Foundation Dit jaar zet Miss Beauty of the Netherlands zich in voor het goede doel LINDA.foundation. Rosalie is één van de finalisten van Miss Teen of Noord-Holland en zij gaat ook aan deze actie mee werken. Ze heeft er veel zin in! Donatiebox van Rosalie staat bij Bistro Cafetaria ‘De Verkeerde Wereld’.

LINDA.foundation zamelt geld in voor gezinnen met kinderen die het financieel niet breed hebben. In Nederland leven één op de negen kinderen in armoede en in Amsterdam zelfs één op de vier! Het doel van deze actie is zoveel mogelijk geld ophalen voor de LINDA.foundation zodat zij zoveel mogelijk gezinnen een cadeaukaart kunnen geven!

    ‘Miss Beauty of the Netherlands’

Voor wie?

Meiden die willen stralen op de catwalk en het podium met een leeftijd tussen de 15 en 26 jaar. Tevens in het bezit van een Nederlands paspoort.

Wat is het?

Miss Beauty of the Netherlands is de missverkiezing van Nederland met 12 provinciale voorverkiezingen en provinciale missen. Miss Beauty of the Netherlands heeft 3 hoofdwinnaressen : Miss Beauty of the Netherlands & Miss Intercontinental Netherlands (19 tm 26 jaar) en Miss Teen of the Netherlands (15 tm 18 jaar). Met deze laatste categorie doet Rosalie mee.

Visie

Miss Beauty of the Netherlands staat voor de krachtige jonge vrouw die straalt van binnen en daardoor ook van buiten. Deze jonge vrouw houdt van Beauty, Fashion, Social Media & Sports.

Bron: PepProductions, dinsdag 20 maart 2018

%d bloggers liken dit: