Zaterdag 7 april viert Omroep PIM eerste lustrum in ‘Mirror Paviljoen’

Zaterdag 7 april viert Omroep PIM eerste lustrum in ‘Mirror Paviljoen’

van 17.00 tot 22.00 uur

Zaterdag 7 april 2018 is het vijf jaar geleden dat Omroep PIM startte. Het was de ambitie van Pim Mensen om een Waterlandse Omroep voor iedereen te maken, maar hij stierf aan ALS voor hij zijn droom kon waarmaken.

Ter nagedachtenis aan hem zetten Jeroen Kistemaker en Williejan Buter Pim’s droom alsnog op en vernoemden de nieuwe Publieke Innovatieve Mediadienst naar hem. Op zondag 7 april 2013 drukte burgemeester mevrouw Luzette Kroon, samen met Pim’s weduwe Johanna Mensen, symbolisch op de startknop van Omroep PIM. Sindsdien zetten een groep vrijwilligers zich dag en nacht in om lokaal nieuws te verslaan en is Omroep PIM onlosmakelijk met de gemeente Waterland verbonden.

PIM is inmiddels niet alleen bekend van de talloze videoverslagen van sport, onderwijs, ondernemen, politiek en cultuur, maar ook van de vele live-uitzendingen van concerten en raadsvergaderingen, natuurlijk de wekelijkse uitzending van KerkTV en het tweewekelijkse Waterlandse Zaken, het programma voor en met ondernemers. De recente verkiezingsdebatten werden verkozen tot de op één na beste lokale constructieve verkiezingsjournalistiek in Nederland.

Op zaterdag 7 april viert de omroep met alle vrijwilligers vijf jaar PIM met een vijf uur durende LIVE uitzending vanuit het ‘Mirror Paviljoen’ in Monnickendam. Van 17.00 – 22.00 uur kijken we terug op vijf jaar PIM met gesprekken aan tafel met mensen die op de een of andere manier een rol in een van de vijf jaar van PIM hebben gespeeld. Met live muziek en met flashbacks. Meer informatie over het programma volgt.

Ook zendt PIM zaterdag 7 april de hele dag filmpjes uit, hoogtepunten uit de afgelopen vijf jaar.   U bent allen van harte welkom in het ‘Mirror Paviljoen’ om dit feestje samen met PIM te vieren. En bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, dan is alles natuurlijk LIVE thuis te volgen op tv.

 

Zondag 7 april 2013 begon Omroep PIM met uitzenden. De eerste uitzending was gelijk een live marathon uitzending vanuit Café ‘De Zwaan’ op de Middendam in Monnickendam. Nu, vijf jaar later, gaat Omroep PIM haar eerste lustrum vieren met een vijf uur durende ‘live’ uitzending vanuit het ‘Mirror Paviljoen’ in Monnickendam.

 

Bron: Omroep PIM, dinsdag 27 maart 2018

%d bloggers liken dit: