Rabobank Clubkas Campagne gaat van start

Verenigingen en/of stichtingen kunnen inschrijven tot maandag 23 juli 2018

 

 

Goed nieuws voor alle verenigingen, clubs en stichtingen in ons werkgebied. De Rabobank Clubkas Campagne gaat van start!

Rabobank Waterland en Omstreken draagt de lokale samenleving een warm hart toe. Dit doen wij met de Rabobank Clubkas Campagne. De Rabobank Clubkkas Campagne is dé donatie-actie voor verenigingen en stichtingen, waarbij leden van Rabobank Waterland en Omstreken bepalen welke clubs een donatie ontvangen door het uitbrengen van hun stem. Elke stem is geld waard.

Omdat de Rabobank Clubkas Campagne nieuw is en wij de verenigingen en stichtingen zo goed mogelijk willen informeren, organiseren wij op woensdag 18 april 2018 de kick-offavond Rabobank Clubkas Campagne. Volendam.

Inschrijven kick-off avond voor verenigingen en stichtingen

Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne Uw vereniging of stichting ondersteunen wij met de Rabobank Clubkas Campagne. Deze campagne vindt ieder jaar plaats. Uw club moet voldoen aan een aantal voorwaarden. Voldoet uw vereniging of stichting aan de voorwaarden? Schrijf uw club dan in voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne 2018. Inschrijven kan tot en met 23 juli 2018.

Leden mogen stemmen Rabobank Waterland en Omstreken stelt dit jaar € 65.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Tijdens deze campagne mogen leden van Rabobank Waterland en Omstreken hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. De stemmen van de leden zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting krijgt. Leden van Rabobank Waterland en Omstreken mogen van dinsdag 28 augustus tot en met maandag 17 september 2018 hun stem uitbrengen op hun favoriete club(s).

Voorwaarden en veelgestelde vragen

Er zijn voorwaarden verbonden aan deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne . Onze voorwaarden en veelgestelde vragen kunt u vinden via onderstaande link. De Rabobank Clubkas Campagne vervangt de Rabo Fietssponsortocht en actie De Wensboom.

Voorwaarden en veelgestelde vragen

Doe mee! U kunt zich vanaf dinsdag 3 april tot maandag 23 juli 2018 aanmelden voor deelname aan de Clubkas Campagne. Tijdens de finaleavond in oktober 2018 wordt bekend gemaakt hoeveel stemmen en welk bedrag de deelnemers hebben gewonnen.

Aanmelden Rabobank Clubkas Campagne 

Bron: Rabobank Waterland en Omstreken, vrijdag 6 april 2018

%d bloggers liken dit: