Bouwgroep Buitenhuis B.V. gaat het “PPP-gebouw” bouwen

Bouwgroep Buitenhuis B.V. gaat het "PPP-gebouw" bouwen Een kennismaking met het bouwbedrijf, welke ook hoofdsponsor is van S.V. Marken
Willem Breedijk en Henk Zeeman

Bouwgroep Buitenhuis B.V. gaat het “PPP-gebouw” bouwen Een kennismaking met het bouwbedrijf, welke ook hoofdsponsor is van S.V. Marken

Bouwgroep Buitenhuis B.V. gaat binnenkort, in opdracht van de gemeente Waterland, het “Plassen-Parkeren-Pinnen” gebouw op de gemeentelijke parkeerplaats aan de Kruisbaakweg op Marken bouwen. Velen zullen Bouwgroep Buitenhuis kennen van de wedstrijdshirts van het vlaggenschip van Sportvereniging Marken, maar wat is Bouwgroep Buitenhuis?

Bouwgroep Buitenhuis B.V. is een kleinschalige onderneming met grote mogelijkheden en met een uitgebreid pakket een diensten zoals: verbouw, onderhoud,- renovatiewerkzaamheden en nieuwbouw. “Bij ons heb je te maken met één contactpersoon, van opname voor de offerte tot het bloemetje bij de oplevering”, aldus directeur Willem Breedijk. “Wij leveren maatwerk voor een betaalbare prijs”.

Sinds januari 2014 is Willem Breedijk directeur en eigenaar van Bouwgroep Buitenhuis. Maar hij kent het bedrijf van onder tot boven, want hij begon 28 jaar geleden op de bouwplaats, van waaruit hij langzaam opklom naar waar hij nu zit. Breedijk heeft zich altijd thuis gevoeld in dit bedrijf, omdat het zo kleinschalig is. Tegelijkertijd heeft het bedrijf een breed scala aan deskundigheid in huis en worden verschillende doelgroepen bediend, van particulieren tot woningbouwverenigingen en ontwikkelaars en gemeentes. De lijnen zijn kort, waardoor er snel gewerkt kan worden. Bovendien is Buitenhuis flexibel, ze kunnen door de korte lijnen snel schakelen en inspelen op specifieke wensen van diverse klanten en dat wordt door de klanten zeer gewaardeerd.

Particulieren kunnen door Bouwgroep Buitenhuis zorgeloos hun verbouwingen en uitbreidingen laten uitvoeren. “We regelen alle bouwvergunningen en hebben erkende EPA-adviseurs (EPA=Energie Prestatie Advies) in dienst, die gecertificeerd zijn om een goed en degelijk advies te maken”, legt Breedijk uit. Bovendien kan Buitenhuis de eventuele vergunningen en indien mogelijk ook subsidies aanvragen voor het samen met de klant opgestelde plan van aanpak. Buitenhuis hecht veel waarde aan duurzaamheid en is zeer milieubewust. Zij hechten veel belang aan het energieneutraal maken van woningen, bijvoorbeeld met warmtepompinstallaties al dan niet in combinatie met het aanbrengen van zonnepanelen. Het bedrijf is nog steeds groeiende en krijgt steeds meer klanten en hoopt ook op (meer) klanten op Marken. Naast de korte lijnen, de snelheid en het leveren van maatwerk, waarderen de klanten de duidelijke communicatie. We zorgen dat onze klanten precies weten wat ze krijgen en houden ze goed op de hoogte gedurende het gehele bouwproces. We maken duidelijke prijsafspraken, houden ons aan de vooraf afgesproken prijs. Het bouwbedrijf bestaat inmiddels ruim zestig jaar. Een stabiel bedrijf dus, dat tegelijkertijd meegaat met de trends van deze tijd. “Tegenwoordig moet je als bouwbedrijf niet alleen bouwen, maar ook de klant volledig ontzorgen”, vertelt Breedijk.

Binnenkort begint de bouw van het “PPP-gebouw” op Marken”, en kan een ieder aanschouwen hoe Buitenhuis deze klus vakkundig zal gaan klaren. De redactie wenst Bouwgroep Buitenhuis B.V. veel succes met de bouw en zal de bouw, middels het maken van foto’s, gaan volgen.

 

Bron: PepProductions, zaterdag 5 mei 2018

%d bloggers liken dit: