Fietsen groep 7 gereed voor examen na controle door Fietsverhuur Marken

Fietsen groep 7 gereed voor examen na controle door Fietsverhuur Marken donderdag 14 juni in Monnickendam
Het zadel is één van de te controleren onderdelen

Fietsen groep 7 gereed voor examen na controle door Fietsverhuur Marken donderdag 14 juni in Monnickendam

Groep zeven van de Protestants Christelijke Basisschool “De Rietlanden” op Marken heeft op donderdag 14 juni 2018 verkeersexamen in Monnickendam en daarvoor dienen de rijwielen van de leerlingen wel in “top-vorm” te zijn. Afgelopen vrijdag werden alle fietsen nagekeken en eventueel gerepareerd.

Een fiets dient aan allerlei eisen te voldoen. Van een goed vastzittend zadel tot soepel draaiende wielen en goed werkende verlichting. Ook mogen er geen losse zaken aan de fiets hangen, daar deze tussen de spaken van de wielen kunnen komen en dient het zadel op de juiste hoogte te zijn.

De leerlingen konden vrijdag van 19.00 uur tot 20.00 uur, gratis en vrijblijvend, hun fiets laten nakijken door Fietsverhuur Marken. De meeste leerlingen hadden gehoor gegeven aan deze oproep. De actie was initiatief van de Rietlandenschool in samenwerking met Fietsverhuur Marken.

Fietsverhuur & fietsreparatie Marken is te vinden aan de Boxenring 49 of nabij de Beatrixbrug op Marken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 06-52365852.

Deze diashow vereist JavaScript.

Bron: PepProductions, vrijdag 8 juni 2018

%d bloggers liken dit: