Doet uw vereniging mee aan de Nationale Sportweek 2018?

Doet uw vereniging mee aan de Nationale Sportweek 2018?
Doet uw vereniging mee aan de Nationale Sportweek 2018?

Doet uw vereniging mee aan de Nationale Sportweek 2018?

Dit jaar vindt de Nationale Sportweek voor de derde keer plaats in het najaar, namelijk van zaterdag 15 t/m zaterdag 29 september. De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. Veel sportverenigingen starten hun nieuwe seizoen in de maand september, waar deze week nagenoeg mee samen valt. De Sportweek kan een goede gelegenheid zijn om verenigingen/sporten in de schijnwerpers te zetten en laten zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is.

Team Sportservice Zaanstreek-Waterland daagt verenigingen met zowel regulier als aangepast sportaanbod uit de deuren open te zetten en te laten zien hoe leuk de club en sport is! Als tegenprestatie zorgt Team Sportservice voor een gedeelte van de promotie.

De uitdaging voor de verenigingen Inmiddels hebben alle verenigingen een uitnodigingsmail ontvangen om deel te nemen aan het initiatief van Team Sportservice Zaanstreek Waterland. Verenigingen worden uitgedaagd tijdens de sportweek een activiteit te organiseren waarmee zij hun club en sport in de kijker zetten. Gedacht kan worden aan bijvoorbeeld een sportactiviteit in de wijk, een open training, een ouder-kind toernooi of een open huis. Levert dit de vereniging nog iets op? Jazeker! Een onvergetelijke dag voor de deelnemers, bekendheid in de buurt, promotie van de sport én vereniging en wellicht nieuwe leden en/of vrijwilligers.

Tegenprestatie Team Sportservice

Als tegenprestatie verzorgt Team Sportservice een deel van de promotie van jullie activiteit(en) in de Nationale Sportweek via de lokale media. Denk aan een activiteitenoverzicht met logo’s van deelnemende sportverenigingen, foto’s en interviews. Uiteraard gebruiken wij ook onze eigen website en social media voor de promotie van de Nationale Sportweek.

Doet uw vereniging mee?

Stuur dan vóór donderdag 12 juli 2018 een mail naar Kelly Tiggelman van Team Sportservice Zaanstreek-Waterland. Een simpel “Ja, wij doen mee” met de naam van de vereniging volstaat voorlopig, later wordt nog om details gevraagd. Bent u lid van een sportvereniging maar niet betrokken bij het bestuur? Ook dan kunt u een belangrijke rol spelen in het organiseren van een activiteit voor uw vereniging. Ga in gesprek!

Kijk voor meer informatie op jouw.teamsportservice.nl/zaanstreek-waterland of neem contact op met Kelly Tiggelman, ktiggelman@teamsportservice.nl  of 0299 650 560.

ktiggelman@teamsportservice.nl

Bron: Sportservice ‘Zaanstreek-Waterland’, vrijdag 22 juni 2018

%d bloggers liken dit: