Richard de Weijze treedt toe tot bestuur FC Volendam

Richard de Weijze treedt toe tot bestuur FC Volendam Portefeuille PR & Communicatie
Richard de Weijze treedt toe tot bestuur FC Volendam Portefeuille PR & Communicatie

Richard de Weijze treedt toe tot bestuur FC Volendam Portefeuille PR & Communicatie Vanaf medio juli 2018 zal Richard de Weijze toetreden tot het bestuur van FC Volendam. Hij zal daarin de portefeuille PR & Communicatie op zich nemen.

Het bestuur is dan als volgt samengesteld: Henk Kras, voorzitter met portefeuille technische zaken Henk Binken, penningmeester Henk Schoorl, vice-voorzitter Cor Tol, secretaris met portefeuille jeugdopleiding Jan Smit, algemene zaken Richard de Weijze, met portefeuille PR en Communicatie.

Richard de Weijze is geen onbekende voor FC Volendam. Sinds het seizoen 2008/2009 was hij verbonden aan de club. Tot 1 januari 2018 is hij vier jaar lang perschef geweest. In het dagelijks leven is de Weijze werkzaam bij ABN AMRO. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06 2957 1030 en op e-mailadres Bron:_richard.deweijze@fcvolendam.org….

Het bestuur van FC Volendam is blij dat met Richard de Weijze een bekende van de club toe zal treden als bestuurslid. De gewenste verjonging is daarmee ook zichtbaar in gang gezet. Zoals eerder vermeld is Sonny Sier vanaf komend seizoen de nieuwe perschef van FC Volendam.

Bron: FC Volendam, zaterdag 23 juni 2018

%d bloggers liken dit: