Analyse: Wat moet Waterland doen – of juist laten – voor een miljoen?

Analyse: Wat moet Waterland doen – of juist laten – voor een miljoen?

Altijd leuk om je fantasie de vrije loop te laten met de vraag: wat zou je doen met een miljoen? De gemeente Waterland kan zich de komende tijd het hoofd breken over een vraag die daar altijd aan vooraf gaat, namelijk: hoe kom ik in vredesnaam aan een miljoen?

Dat is het bedrag dat de gemeente (die er financieel toch al niet al te florissant voorstaat) jaarlijks extra kwijt is als ze zelfstandig wil blijven. En gezien de politieke verhoudingen in de gemeenteraad, ziet het ernaar uit dat ze kiest voor die zelfstandigheid.

Door: Johan Moes
http://bit.ly/2pYq3hX


Altijd leuk om je fantasie de vrije loop te laten met de vraag: wat zou je doen met een miljoen? De gemeente Waterland kan zich de komende tijd het hoofd b…

(Feed generated with FetchRSS)

Powered by WPeMatico

%d bloggers liken dit: