Ouders Tamar (14) roepen doorrijder op zich te melden: “Dan pas kan verwerking beginnen”

Ouders Tamar (14) roepen doorrijder op zich te melden: “Dan pas kan verwerking beginnen”

De ouders van de zaterdagochtend overleden Tamar (14) uit Marken roepen de automobilist die bij haar dood betrokken was op zich te melden bij de politie. Toch willen ze bovenal duidelijkheid over wat zich de fatale nacht heeft afgespeeld. “Het gaat ze niet zo zeer om wie het gedaan heeft maar om wát er gebeurd is.”

https://bit.ly/30YaXrt


MARKEN – De ouders van de zaterdagochtend overleden Tamar (14) uit Marken roepen de automobilist die bij haar dood betrokken was op zich te melden bij de politie. Toch willen ze bovenal duidelijkheid over wat zich de fatale nacht heeft afgespeeld. “Het gaat ze niet zo zeer om wie het gedaan heeft ma…

(Feed generated with FetchRSS)

Powered by WPeMatico

%d bloggers liken dit: