Van automonteur tot internetspeurder, iedereen is in de ban van onderzoek dood Tamar

Van automonteur tot internetspeurder, iedereen is in de ban van onderzoek dood Tamar

Meer dan duizend mensen uit onze provincie en ver daarbuiten zoeken mee naar aanknopingspunten over de dood van Tamar van Marken. Tips over het nummerbord van de grijze Mazda, automonteurs die de gevonden schroefjes duiden en online speurders die de politie helpen: “We zijn heel blij met alle reacties”, aldus Tamars moeder Trijntje.

Door: Mischa Korzec (NH Nieuws)
https://bit.ly/2C3KOyW


MARKEN – Meer dan duizend mensen uit onze provincie en ver daarbuiten zoeken mee naar aanknopingspunten over de dood van Tamar van Marken. Tips over het nummerbord van de grijze Mazda, automonteurs die de gevonden schroefjes duiden en online speurders die de politie helpen: “We zijn heel blij met a…

(Feed generated with FetchRSS)

Powered by WPeMatico

%d bloggers liken dit: