Honderden tips over verdachte auto en stukjes plastic in onderzoek dood Tamar

Honderden tips over verdachte auto en stukjes plastic in onderzoek dood Tamar

De politie heeft sinds het einde van de middag al honderden tips binnengekregen over de Mazda 3 en de stukjes plastic die naar boven zijn gekomen in het onderzoek naar de dood van de 14-jarige Tamar. Op het internet worden verschillende stukjes plastic gelinkt aan het type auto waar naar gezocht wordt.

Dat bevestigt een woordvoerder van de politie naar aanleiding van vragen van NH Nieuws.

https://bit.ly/3gJSoy1


MARKEN – De politie heeft sinds het einde van de middag al honderden tips binnengekregen over de Mazda 3 en de stukjes plastic die naar boven zijn gekomen in het onderzoek naar de dood van de 14-jarige Tamar. Op het internet worden verschillende stukjes plastic gelinkt aan het type auto waar naar ge…

(Feed generated with FetchRSS)

Powered by WPeMatico

%d bloggers liken dit: