”t Marker Beertje’ verkoopt Marker Beertjes

”t Marker Beertje’ verkoopt Marker Beertjes

Komende drie weken heeft ’t Marker Beertje een ‘Lockdown actie’ Ben je op zoek naar beertjes in Marker klederdracht, dan kan je terecht bij ’t Marker Beertje.  

’t Marker Beertje is een beertje dat is aangekleed in originele Marker klederdracht. De kleurrijke, mooie klederdracht van Marken is prachtig en uniek. Alle beertjes zijn op de originele manier aangekleed in kinderdracht door een echte ‘Mereker’.  

Het Marker Beertje is dan ook een origineel product van ons prachtige (schier)eiland Marken. De Marker Beertjes zijn op voorraad. Heb je speciale wensen ook dat is mogelijk, de wensen kunnen worden doorgegeven en indien mogelijk uitgevoerd. Ook is het mogelijk de klompjes te laten personaliseren dit wordt gedaan door Jenny van Handmade Kadootje.  

Lockdown actie Waarschijnlijk duurt de lockdown nog drie weken. Tijdens deze drie weken krijgt iedereen die in die deze weken iets koopt (vanaf 10 euro), een lootje waarmee je kans maakt  op een origineel Marker Beertje. Na de lockdown wordt de winnaar bekend gemaakt.   Het Rietland 6 1156 AX Marken   Bestellen kan via: 06-23883532 (Corine)

Deze diashow vereist JavaScript.

Bron: PepProductions, maandag 11 januari 2021

%d bloggers liken dit: